Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekMarokkó útikönyv - Dekameron

Marokkó útikönyv - Dekameron

Termék internetes ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
220 g/db
Rövid leírás a termékről
útikönyv

176 oldal, 20 oldal színes melléklettel
méret: 115 x 224
Dekameron Kiadó
A termék tulajdonságai
Marokkó. Az Ezeregyéjszaka világa, egy ország, ahol minden megtörténhet, és ahol minden meg is történik. A csodák világa, legyen az természeti, építészeti vagy bármilyen más vonatkozású. Ha most még hiányosak is ismereteink Marokkóról, onnan visszatérve abbahagyni sem tudjuk élményeink mesélését. Fedezzük fel eme gazdag ország történelmét, szokásait, embereinek mindennapi életét, hogy utunkról hazatérve, egy új világgal feltöltődve, élményekkel gazdagodva ülhessünk le barátaink körébe, hogy ezernyi fényképünkkel kiegészített úti beszámolónk során legalább részben átadhassuk nekik azt a csodát, amiben részünk volt.
Eme csoda megismeréséhez igyekszik segítséget nyújtani az útikönyv. Természetesen egy ilyen csodálatos ország minden érdekességét nem lehet egy könyvbe belezsúfolni, de igyekeztünk, hogy legalább a leglényegesebb információk megtalálhatóak legyenek ezen könyv lapjain, segítséget adva felfedezőutunk sikeréhez.
Könyvünk - egyedülállóan a magyar könyvpiacon - nemcsak Marokkó változatos országát mutatja be, hanem a Nyugat-Szahara területeit is ismerteti, valamint az ország szomszédságában található spanyol észak-afrikai "városállamokat" - Melillát és Ceutát -, illetve Gibraltár sajátságos világát is.
E vadonatúj útikönyv kifejezetten a magyar turisták számára, az ő igényeiknek megfelelően készült. Praktikus, pontos, friss és nélkülözhetetlen tudnivalókat, kitűnően eligazító ismereteket, információkat nyújt, melyeket a nagy mennyiségű új, látványos fotó és a számos térképillusztráció tesz teljessé.
ISBN
9 789 639 331 808

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!