Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekPeru és Bolívia - az inkák földje - Catullus Navigátor

Peru és Bolívia - az inkák földje - Catullus Navigátor

Termék internetes ára
12 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
390 g/db
Rövid leírás a termékről
útikönyv

312 oldal, 12 oldal színes melléklettel
méret: 126 x 216
Dekameron Kiadó
A termék tulajdonságai
E gyönyörű, egzotikus helyen kalauzolja végig az utazót ez a kifejezetten a Magyarországról idelátogató turistáknak szánt vadonatúj útikönyv.
A rendkívül szép kivitelű kötet, hatalmas előkészítőmunkán alapuló aktuális, friss és nélkülözhetetlen gyakorlati információkat nyújt a látnivalókról, az országról és mindarról, amire egy turistának szüksége lehet.
Remek térkép- és fotóillusztrációkkal, útiszótárral, szállásajánlatokkal, programjavaslatokkal, hasznos tudnivalókkal segíti az eligazodást!
Rendkívül élvezetes olvasmány azoknak is, akik nem utaznak személyesen Peruba, csak érdeklődnek e varázslatos ország iránt!
Dr. Gyarmati János, a kötet szerzője, néprajzkutató és gyakorlott idegenvezető, aki hosszú időt töltött Peruban kutatásokkal, s régóta vezet csoportokat is az országba. A szakértő tudós magabiztosságával, a helyszínen szerzett sokirányú tapasztalatok birtokában szerzőnk úgy kalauzolja az olvasót végig ezen a gyönyörű országon, hogy a végén maga is úgy érzi, személyesen járt a pampákon, az altiplanón, kapaszkodott a magas hágókon, taposta az ezeréves Inka Ösvényt, és állt a Nappiramis lábánál, s csodálta a lélegzetelállítóan szépséges Machu Picchu panorámáját.
S aki úgy dönt, hogy valóban fel is keresi az inkák földjét, első kézből származó ismeretekhez, fontos turisztikai információkhoz juthat e könyvből, s alaposan felkészülhet élete egyik legszebb, legkalandosabb utazására.
ISBN
9 789 639 331 853

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!