Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekZanzibár útikönyv - Dekameron

Zanzibár útikönyv - Dekameron

Termék internetes ára
5 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
300 g/db
Rövid leírás a termékről
útikönyv

220 oldal, 24 oldal színes melléklettel
méret: 115 x 224
Dekameron Kiadó
A termék tulajdonságai
Zanzibáron minden megtalálható, amit a képzeletünk egy egzotikus trópusi paradicsomtól vár. A türkizkék kristálytiszta Indiai-óceán partját széles, fehér homokkal borított föveny és a víz fölé hajló magas pálmafák szegélyezik.
Hajnalban helyi halászok vágnak neki az óceánnak, a parton maradt asszonyok pedig tengeri hínárt kötöznek, és kötelet fonnak belőlük. Apálykor kisgyerekek gyülekeznek a parton, hogy apró csigákat és kagylókat gyűjtsenek az arra járó idegeneknek, máskor azonban a part békés és elhagyatott, egyike azon kevés helyeknek a világon, amelynek a szépsége még érintetlen, és ahol hosszú kilométereken át sétálhatunk anélkül, hogy emberi településre lelnénk.
Csodálatos, álomszép, idilli környezet!
Barangoljuk be Stone Town utcáit, etessünk óriásteknősöket a Börtön-szigeten, búvárkodjunk csodálatos korallszirtek között a Mnemba atollnál, hajózzunk át „dauval” egy közeli kis lakatlan szigetre, vagy pihenjünk a pálmafák árnyékában.
De semmiképpen se feledkezzünk meg Zanzibár hírnevének és egykori gazdagságának forrásáról, a fűszerültetvényekről, ahol vanília nő a fákra kapaszkodott kúszónövényekről, fahéjillatot árasztanak a lemetszett kérgek, ilang-ilang leveleket hullajtanak a fák, és elbódít a kakaó, citromfű, bors, szegfűszeg és ezernyi más fűszer egymással keveredő illata.
A Tanzániai ZANZIBÁR sziget, a magyar turisták körében immár az egyik legnépszerűbb és leginkább látogatott, üdülő célponttá lépett elő, mely egész évben várja a turistákat.

ISBN
9 789 639 331 279

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!