Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekKarintia - Utazzunk együtt!

Karintia - Utazzunk együtt!

-20%
Termék internetes ára
4 980 Ft
Akció: 3 980 Ft
Kezdete: 2022.01.27   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
250 g/db
Rövid leírás a termékről
útikönyv

120 oldal, színes fotókkal
méret: 115 x 210
kiadva: 2014
Hibernia Nova Kiadó
A termék tulajdonságai
"Karintia, a szomszédos Ausztria legdélebbi tartománya régóta számos szépséggel csábítja a magyar utazókat. Kiadónk több évtizedes hiányt pótolva készítette el sok tekintetben újszerű, sok hasznos térképet és több, mit 200 látványos, színes fényképet tartalmazó útikalauzát.
A tartomány és hazánk történelme már a 15. században, Mátyás király nyugati hódításai nyomán összekapcsolódott, majd a közös államalakulat, a Monarchia idejében még szorosabbá vált. Közös történelmünk végül az I. világháború öldöklő hegyi csatáiban ért véget.
Karintia az uniós tagság előtt is kedvelt úticélja volt a magyar turistáknak, de az utóbbi évtizedben meglepően sok hazánkfia kereste fel e hegyekben, szép fekvésű és fürdésre alkalmas tavakban, hangulatos kisvárosokban egyaránt gazdag tartományt.
Útikönyvünk természetesen csak egy részét tudja bemutatni a látnivalóknak és szokásoknak, de reméljük, a személyes élményeken alapuló leírás, a számos káprázatos fénykép felkelti sok későbbi utazó vágyát e terület felfedezésére, amely nyáron és télen egyformán vonzó arcát mutatja felénk." (a Kiadó)

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!