Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Szállítás és fizetés

Szállítási határidők:

Jelentős raktárkészlettel rendelkezünk hazai és külföldi térképkiadók termékeiből illetve magyar nyelvű útikönyvekből. Azokat a termékeket, melyek raktáron vannak legkésőbb 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk. 

Angol nyelvű útikönyveinket és egyes angol kiadók térképeit Londonból hozatjuk be. Ezeknél a termékeknél több szállítási határidő között lehet választani.

Szállítás módja:

Az áru átvételének módját Ön választhatja meg. Átveheti személyesen az alábbi ingyenes átvevőpontokon:

MÉDIA NOVA Könyvesbolt - 1133 Budapest, Váci út 100. (az Árpád-hídi buszpályaudvartól két saroknyira, Váci út - Süllő utca sarok)

Tel: 20 / 347-7400

Nyitva tartás: hétfőtől-csütörtökig: 10:00 - 16:20
pénteken: 10:00 - 15.00

Ez a funkció a járvány ideje alatt szünetel.

 

vagy kérheti csomagszállító szolgálattal történő kiszállítását is. (A kiszállítást a Mixpakk Kft végzi.)

A csomagküldők vállalják, hogy az átvételt követően a csomagot 24 órán belül eljuttatják Önhöz. Ha a futár nem tudja kézbesíteni a csomagot, akkor értesítőt hagy Önnek, és a megadott címen még egy alkalommal, pluszdíjazás nélkül, újra megkísérli a csomag kézbesítését. Az értesítőn levő telefonszámon lehet érdeklődni és egyeztetni a következő kiszállítás időpontjáról és helyéről. Amennyiben másodszor sem sikerül kézbesíteni, akkor a rendelt terméket visszaküldik nekünk.

Fizetés:

Magyarországon belül:

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A HELYSZÍNEN

Személyes átvétel esetén nem kérünk szállítási díjat.

Ez a funkció a járvány ideje alatt szünetel.

CSOMAGSZÁLLÍTÓVAL - UTÁNVÉTTEL

A megrendeléstől számított 2-5 munkanapon belül postázzuk az árut, csomagolási és postázási hozzájárulásként, a megrendelt áru értéke alapján 380 - 1590 Forintot számítunk föl. A számlát a csomag átvételekor a csomagszállító szolgálat futárjánál egyenlíti ki.

 

TÉRKÉP - EXPRESSZ!
Erről a szolgáltatásunkról itt olvashat információt!

Tel: +36-20 / 347-7400

 

 

Magyarországon kívül:

Külföldi megrendelés esetén a könyvek értékét, a postaköltséget és a banki költséget előre kérjük kifizetni. Ha megfelel Önnek ez a lehetőség, küldje el a kiválasztott könyvek címét e-mailben a shop@utikonyv.eu címre. Munkatársunk valamennyi költséget kiszámolja, és elküldi Önnek cégünk bankszámlaszámával és banki adataival együtt. Megrendelt könyveit a Magyar Posta Zrt. rendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz, a Magyar Posta Zrt. mindenkori nemzetközi díjtáblázata alapján.

A díjtáblázat letölthető innen: Magyar Posta