Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Szállítás és fizetés

Szállítási határidők:

Jelentős raktárkészlettel rendelkezünk hazai és külföldi térképkiadók termékeiből illetve magyar nyelvű útikönyvekből. Azokat a termékeket, melyek raktáron vannak legkésőbb 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk. 

Angol nyelvű útikönyveinket és egyes angol kiadók térképeit Londonból hozatjuk be. Ezeknél a termékeknél több szállítási határidő között lehet választani.

Szállítás módja:

Az áru átvételének módját Ön választhatja meg. Átveheti személyesen az alábbi ingyenes átvevőpontokon:

MÉDIA NOVA Könyvesbolt - 1133 Budapest, Váci út 100. (az Árpád-hídi buszpályaudvartól két saroknyira, Váci út - Süllő utca sarok)

Tel: 20 / 347-7400

Nyitva tartás: hétfőtől-csütörtökig: 10:00 - 16:20
pénteken: 10:00 - 15.00

Ez a funkció a bolt felújítása miatt szünetel.

 

vagy kérheti

csomagszállító szolgálattal történő házhozszállítását is.

(A kiszállítást a Mixpakk Kft végzi.)

A csomagküldő vállalja, hogy az átvételt követően a csomagot 24 órán belül eljuttatják Önhöz. Ha a futár nem tudja kézbesíteni a csomagot, akkor értesítőt hagy Önnek, és a megadott címen még egy alkalommal, pluszdíjazás nélkül, újra megkísérli a csomag kézbesítését. Az értesítőn levő telefonszámon lehet érdeklődni és egyeztetni a következő kiszállítás időpontjáról és helyéről. Amennyiben másodszor sem sikerül kézbesíteni, akkor a rendelt terméket visszaküldik nekünk.

 

vagy kérheti

Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 5 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz. 

Fizetés:

Magyarországon belül:

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A HELYSZÍNEN

Személyes átvétel esetén nem kérünk szállítási díjat.

Ez a funkció a járvány ideje alatt szünetel.

CSOMAGSZÁLLÍTÓVAL - UTÁNVÉTTEL

A megrendeléstől számított 2-5 munkanapon belül postázzuk az árut, csomagolási és postázási hozzájárulásként, a megrendelt áru értéke alapján 380 - 1990 Forintot számítunk föl. A számlát a csomag átvételekor a csomagszállító szolgálat futárjánál egyenlíti ki.

 

Magyarországon kívül:

Külföldi megrendelés esetén a könyvek értékét, a postaköltséget és a banki költséget előre kérjük kifizetni. Ha megfelel Önnek ez a lehetőség, küldje el a kiválasztott könyvek címét e-mailben a shop@utikonyv.eu címre. Munkatársunk valamennyi költséget kiszámolja, és elküldi Önnek cégünk bankszámlaszámával és banki adataival együtt. Megrendelt könyveit a Magyar Posta Zrt. rendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz, a Magyar Posta Zrt. mindenkori nemzetközi díjtáblázata alapján.

A díjtáblázat letölthető innen: Magyar Posta