Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekMontenegró útikönyv - Hibernia

Montenegró útikönyv - Hibernia

Termék internetes ára
5 980 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
350 g/db
Rövid leírás a termékről
útikönyv

216 oldal, színes fotókkal
méret: 115 x 210
Hibernia Nova Kiadó
A termék tulajdonságai
Montenegró a magyar utazó tudatában egy alvó Csipkerózsika. Ebben a kis balkáni országban a kultúrák, a nyelvek és a színes természeti látnivalók sokasága alakítja ki a tájak és a lakosság változatos képét. Utazásaink során az országban szinte mindennel találkozhatunk, a sűrű erdőktől a behavazott hegyvonulatokig, a kopár sziklás csúcsoktól a napsütötte adriai tengerpartig, illetve a gyönyörű helyeken található strandokig.
Aki legalább egy kis időre maga mögött szeretné hagyni a 21. század közép-európai civilizációjának zaklatott tempóját, és élvezni akarja a romlatlan természetet, a vendégszerető, de büszke emberek közelségét, az válassza úti célként Montenegrót, Európa egyik utolsó oázisát, ahol egy időre elrejtőzködhet, és kipihenheti magát a tengeri hullámok zenéje mellett, a természet szépségeit élvezve. Bármelyik kapun beléphetünk, mindegyik tárva-nyitva vár, itt már régóta szeretettel látott vendégek vagyunk.
A Hibernia Kiadó a 2004-ben megjelent útikönyvét félretéve egy teljesen új szerkesztésű és tartalmú útikalauzt készített. Az új kiadásban az új szerző -Sebestyén Árpád- az ország komoly ismerője, bravúrosan alapos szöveganyaggal, míg a Kiadó sok száz látványos képpel, és a már megszokott részletes térképekkel segíti a Montenegróba egyre nagyobb számban látogató magyar utazókat.
ISBN
9 789 637 617 716

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!