Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekVeszprém és a Bakony

Veszprém és a Bakony

Termék internetes ára
4 600 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
340 g/db
Rövid leírás a termékről
útikönyv

184 oldal
méret: 144 x 198
Well PRess Kiadó
A termék tulajdonságai
A kötet bemutatja a „királynék városaként” emlegetett, évezredes legendák övezte Veszprémet, a város és környéke történelmi és kulturális nevezetességeit, kulturális élményeket kínáló fesztiváljait, és elkalauzol az ország egyik legkeresettebb kirándulóhelyére, a Bakonyba. Az útikönyv könnyen bejárható útvonalakon vezeti végig az olvasót, részletesen bemutatva egy-egy terület látnivalóit.

A vadregényes Bakony fejezet részletesen foglalkozik a vidék központi településeinek, Zircnek és Várpalotának a látnivalóival: a zirci apátság épületegyüttesével és a benne található múzeumokkal, valamint a várpalotai Thury-várral. Sétát ajánl a vidék turistaközpontjának számító Bakonybélen, és egy történelmi kirándulást a török időkben végvárként is szolgáló Cseszneki várba és környékére.

A kötet leírásait közel 250 fotó, és számos térkép teszi még élvezetesebbé és praktikusabbá. A „kalauz” fejezetek előtti rövid írások a térség kiemelkedő értékeit, meghatározó személyiségeit, programjait is bemutatják, lehetővé téve ezzel, hogy már az utazás előtt otthonosan érezze magát az olvasó, a majdani utazó ezen a vidéken.
ISBN
9 789 639 490 680

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!