Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekPárizs útikönyv - Nat. Geo. Traveler - A

Párizs útikönyv - Nat. Geo. Traveler - A

Termék internetes ára
17 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
510 g/db
Rövid leírás a termékről
útikönyv

272 oldal, színes képekkel
Méret: 135 x 224
Megjelenés : 2012.
Geographia Kiadó
A termék tulajdonságai
A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

Az utazás megtervezése: Párizs átfogó áttekintése segítséget nyújt ahhoz, hogy utazásunkat a rendelkezésre álló időhöz igazítsuk és az igényeinkre szabjuk.
Kalandra fel!: Különleges és testközeli élmények, többek között művészeti tanfolyamok Párizs környékén, színpompás piacok és sok egyéb érdekesség.
Bennfentes tippek: A National Geographic fotósainak, íróinak, felfedezőinek, helyi szakértőinek kincset érő tanácsai, kedvenc helyei és még sok minden más.
Séták: Az adott terület színkódolt térképeivel, többek között séta a Marais negyed történelmi utcáin, a bohém Montmartre-on, a Notre-Dame körüli, fákkal szegélyezett sétányokon.
Ne hagyjuk ki!: Minden fejezetben megtalálható listák, melyek az ajánlott helyeket és tevékenységeket részletesen bemutató leírásokat jelzik.
Fényképek, illusztrációk, térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.
ISBN
9 786 155 105 210

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!