Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekHawaii útikönyv - Nat. Geo. Traveler

Hawaii útikönyv - Nat. Geo. Traveler

Termék internetes ára
17 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
490 g/db
Rövid leírás a termékről
útikönyv

272 oldal, színes képekkel
Méret: 135 x 224
Megjelenés : 2010.
Geographia Kiadó
A termék tulajdonságai
A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló - hogyan állíthatjuk össze a legokosabban hawaii utazásunk menetrendjét? Kalandra fel!: Bon táncfesztivál, túrák bennszülött idegenvezetővel, barlangkaland a lávacsőben, lauau és szörf - megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény.
Bennfentes tipp: Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók - a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.
Séták és autós kirándulások: A honolului kínai negyed, a nagy-szigeti Kráter-perem, a mauaui Hana autóút, a molokai East End - részletes leírással, térképpel.
Kirándulások: Na Pali Coast, Lanaihale, Oahu, Old Pali Road, a Nagy-sziget, Hilói-öböl - háborítatlan zugok, rejtelmes hawaii vidékek.
Ne hagyjuk ki!: Különösképpen ajánlott helyek és programok.
Fényképek, illusztrációk, térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.
ISBN
9 789 639 810 839

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!