Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekBörzsöny, Naszály, Helembai-hegység térkép - Szarvas map

Börzsöny, Naszály, Helembai-hegység térkép - Szarvas map
  • Börzsöny, Naszály, Helembai-hegység térkép - Szarvas map

Termék internetes ára
3 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
150 g/db
Rövid leírás a termékről
térkép
1: 30 000

méret: 130 x 235
kiadva: 2014
A termék tulajdonságai
A térkép legszembetűnőbb újdonsága a teljesen átdolgozott és felújított főtérkép mellett a frekventáltabb területek (Nagy-hideg-hegy, Királyrét, Törökmező, Nagymaros, Zebegény, stb.) nagyméretarányú melléktérképeinek integrálása a füzetbe. A kellemesen használható füzetben szerepel a Börzsönnyel „összenőtt” Naszály és a Helembai-hegység térképén kívül a már megszokott „mini turistakalauz” (nevezetességek, látnivalók, túracélpontok rövid leírása) és a kisvasutak „történelmi” térképe némi magyarázó szöveggel
A „jó öreg” Börzsöny kifogyhatatlan turista úticélokat kínál. A téli sportok szerelmeseinek a Nagy-Hideg-hegy biztosít síelési lehetőséget hazánkban, de több szép útvonal található itt kiránduláshoz egész évben.
Aki szeretne egy hangulatos erdei vonatozáson is részt venni, annak 3 vonal is a rendelkezésére áll. . Kiadványunkban érdekes információkat találhatóak a kisvasutakkal kapcsolatban is.A Börzsöny legmagasabb pontjának, a 938 méter magas Csóványosnak a megmászása a Királyréti kisvasúttól indulva erőt próbáló, de élvezetes egynapos túra lehet.
Az Írott-kőtől Hollóházáig tartó Országos Kéktúra útvonala természetesen érinti a Börzsönyt is. Térképünkön kiválaszható az a szakasz, amely időnknek és teherbíró képességünknek leginkább megfelel.
Érdemes ellátogatni egy-egy kirándulás során Diósjenőre, Drégelyplánkra vagy Nagybörzsönybe is. A szobi Börzsöny Múzeum néprajzi, természettudományos és történelmi gyűjteményeivel érdekes látnivalókat kínálnak minden korosztály számára.
Kiadványunkban olyan helyi jelentőségű nevezetességeket is meg lehet találni, mint a Csitári kápolna, amelyet a völgyben található forrás vize által gyermekkorában vakságából meggyógyítottt férfi építtett. A forrás vize a helyi legenda szerint ma is gyógyító erővel bír a szembetegségekre.

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!