Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekTisza-tó (Abádszalók, Poroszló, Tiszafüred) térkép - Szarvas map

Tisza-tó (Abádszalók, Poroszló, Tiszafüred) térkép - Szarvas map
  • Tisza-tó (Abádszalók, Poroszló, Tiszafüred) térkép - Szarvas map

Termék internetes ára
3 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
150 g/db
Rövid leírás a termékről
térkép
1: 30 000

méret: 130 x 235
Kiadva: 2017
A termék tulajdonságai
A sík terület és a jól lipített bicikliutak hálózata miattt a terület különsen az idősebbeknek és a kisgyerekseknek ajánlható.
A térképen szereplő földrajzi fokhálózat lehetővé teszi a műholdas navigációs eszközök használatát (GPS kompatibilitás).
A főtérképhez kapcsolva nagy méretarányú (1:15.000) telpülésérképek is találhatók:
-Tiszafüred, Abádszalók, Poroszló
A Hortobágyi Nemzeti Park területén található, 127 négyzetkilométer kiterjedésű Tisza-tó az UNESCO Világöröksége lett 1999-ben. A környék számtalan természeti szépségét többek között kerékpárral lehet felfedezni. A biciklis túrákat feledhetetlen élménnyé varázsolja a terület egyedülálló, különleges és védett állat- és növényvilága. A Tisza-tavi madárrezervátumban az ornitológia iránt érdeklődők megcsodálhatják a páratlanul gazdag madárvilágot, mivel ez a madarak európai vonulásának egy fontos állomása.
A motoros vízi sportok iránt rajongók a Sarudi-medencét, az Abádszalóki-öblöt vagy a Tiszafüredi-medencét vegyék célba, mert kontinensünkön ez az egyetlen olyan természetes tavi terület, ahol engedélyezettek a motoros vizisportok. Aki a biciklis túrát egy kis horgászattal is szeretné kiegészíteni, az sem fog csalódni, hiszen jó pár őshonos halfajta lakja a vizeket. A Tisza-tó környezete nagyszerű lehetőséget biztosít a vizitúrákra is, a környező településeken pedig számos vendégház és falusi turizmus biztosít szálláslehetőséget.

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!