Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekJúliai-Alpok túrakalauz - Rother

Júliai-Alpok túrakalauz - Rother

-10%
Termék internetes ára
4 990 Ft
Akció: 4 490 Ft
Kezdete: 2024.03.17   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
300 g/db
Rövid leírás a termékről
túrakalauz
53 túra

176 oldal
Bergverlag Rother
A termék tulajdonságai
A Júliai-Alpok a látványos ellentétek tárháza: a hirtelen, toronyszerűen emelkedő sziklafalakat, a kietlen karszt-fennsíkokat, a gyönyörű alpesi réteket és a vadul rohanó hegyi patakokat mind érdemes felfedezni. A hegyvidék a kirándulók és hegymászók számára nemcsak a közismert útvonalakat kínálja, hanem számos kevéssé ismert túra lehetőséget is. Az Alpok és az Adria között fekvő terület mindig is határ-régió volt. Változatos történelmének köszönhetően a Júliai-Alpokban négy nyelvet beszélnek: a németet, az olasz, a szlovént és a friulit. Mai különleges helyzetét a természeti szépségeken túl annak köszönheti, hogy csúcsait akár a szlovén, akár az olasz részről indulva a világ számos tájáról érkező hegymászók békés egyetértésben hódítják meg.
A Helmut Lang által írt, teljesen átdolgozott új Rother túrakalauz 53 különösen érdekes kirándulásra és túrára invitálja az olvasót, beleértve az összes jelentős túraútvonalat és Szlovénia legmagasabb csúcsát a 2864 m magas Triglavot. A bemutatott túrák reprezentatív keresztmetszetét adják a sokszínű régiónak. Légy lelkes, Nemcsak a leghatalmasabb csúcsok, hanem a mellettük eltörpülő növények és állatok fenntartható védelmét szolgálja a Triglav Nemzeti Park. A magashegyi túrák elsősorban nem szédülő, biztos járású, tapasztalt túrázók számára, kizárólag megfelelő időjárási körülmények fennállása esetén javasoltak. A túrakalauzban ezeken kívül számos könnyebb, vonzó tájakon vezető kirándulást is ajánl a szerző a gyermekes családok és az idősebb korosztály számára is.
A túrák adatlapja minden fontos információt tartalmaz az útvonalról, a követelményekről, pihenési lehetőségekről és az esetleges túraváltozatokról. A nehézségi fokot a színes számozás jelzi, az útvonal futását magasságdiagram és részletes térkép szemlélteti, amely megkönnyíti a a tájékozódást a terepen. A táj jellegzetességét kiemelő, színes, fotók csábítanak látványos túrákra és sétákra az Alpok déli végén.

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!