Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekDebrecen, Hajdúszoboszló és a Hortobágy vidéke

Debrecen, Hajdúszoboszló és a Hortobágy vidéke

Termék internetes ára
4 600 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
400 g/db
Rövid leírás a termékről
útikönyv

216 oldal
méret: 144 x 198
Well PRess Kiadó
A termék tulajdonságai
A Vendégváró-sorozat új generációs kötetei különleges felépítésének megfelelően ez az útikönyv is több kirándulást ajánl az olvasónak – bejárható útvonalon vezeti végig egy adott területen, ezután következik az ottani látnivalók részletes bemutatása. E közül a hat „kalauz” fejezet közül három Debrecent járja be: az első a város, a „kálvinista Róma” szívét, a második, a cívis korzó, a főtér környékét, a harmadik pedig a Nagyerdő látványosságait, szórakoztató központjait.
A hortobágyi fejezet részletesen foglalkozik a puszta központjának, Hortobágy településnek és Mátának a turisztikai szolgáltatásaival, de természetesen ajánl túraútvonalakat is. A Hajdúszoboszlótól az Erdőspusztáig vezető kirándulás leírásai Szoboszló fürdője és látnivalói mellett elkalauzolnak a környék kulturális-történelmi emlékhelyeire, és a Debrecen-környéki pihenőparkokba. A Kirándulás a hajdúvárosokba sem csak a megye névadói előtti tisztelgés, hiszen vonzó célpont Nánás gyógyvizű fürdője, Dorog görög katolikus székegyháza és a böszörményi csónak alakú fejfákat őrző temető is.
Mindezt közel 300 fotó, és számos térkép teszi még élvezetesebbé és praktikusabbá. A „kalauz” fejezetek előtti rövid írások a vidék kiemelkedő értékeiről, meghatározó személyiségeiről, programjairól lehetővé teszik, hogy már az utazás előtt otthonosan érezze magát az olvasó ezen a vidéken. A „kalauz” fejezetek után következő tematikus ajánlatok pedig a speciális érdeklődésűek igényét hivatottak kielégíteni.
ISBN
9 789 639 490 611

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!