Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekHorvátirszág déli területei (Dalmácia) útikönyv - Batár útikönyvek

Horvátirszág déli területei (Dalmácia) útikönyv - Batár útikönyvek

Termék internetes ára
4 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
590 g/db
Rövid leírás a termékről
útikönyv
Batár Zsolt Botond

480 oldal
méret: 134 x 192
magánkiadás
A termék tulajdonságai
"Kétféle turista utazik Horvátországba: aki csak napozni, fürödni akar, és aki látni is szeretne. Ez utóbbiaknak ajánlom e könyvet, amelyben a magyar igényeket, a magyar utazási szokásokat maximálisan figyelembe vettem, és arra törekedtem, hogy minden benne legyen, ami egy igényes utazónak szükséges. Úgy érzem, erre felhatalmaznak tapasztalataim: negyvenöt éve utazom, három és fél évtizede vezetek csoportokat, két és fél évtizedig tanítottam idegenvezetőket, évekig volt saját utazási irodám (Batár Tourist).
Horvátországnak sokféle arculata van, és ezek közül igyekeztem mindegyiket úgy bemutatni, hogy az utazó előzetesen fel tudjon készülni, a helyszínen tudjon tájékozódni; de nem száraz földrajzi, történelmi, művészettörténeti adatokat óhajtottam felsorolni, hanem olvasmányos könyvet akartam írni.
Ezért igyekeztem komoly történelmi, kultur- és művészettörténeti ismeretanyagot nyújtani, a kikapcsolódást, az aktív és passzív pihenést segítő programokról tájékoztatni, az ott élés kényelmét szolgáló objektumok helyét (információs irodák, posta, internet, rendőrség stb.) ábrázolni a térképen. E mellett a magyar vonatozásokat is igyekeztem részletesen előadni. A könyv Horvátország déli területeinek (a volt Dalmácia) szinte teljes megismerését elősegíti, valamint ízelítőt ad Bosznia-Hercegovinából." (A szerző)
ISBN
9 789 630 644 248

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!