Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekEsterházától Eisenstadton át Fraknóig

Esterházától Eisenstadton át Fraknóig

Termék internetes ára
4 600 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
380 g/db
Rövid leírás a termékről
útikönyv

220 oldal
méret: 144 x 198
Well PRess Kiadó
A termék tulajdonságai
A Haydn-év - Joseph Haydn halálának 200. évfordulója - alkalmából rendezett koncertek, kiállítások miatt 2009-ben nagyon sokan látogatnak azokra a helyekre, ahol annak idején a neves zeneszerző is megfordult. Mivel a művész közel három évtizedig az Esterházy hercegek szolgálatában állt, Haydn nyomában járva az Eszterházától Eisenstadton át Fraknóig című útikönyv segítségével az Esterházy-birtokokat is jobban megismerhetjük.
Az új generációs Vendégváró útikönyvek legújabb darabjaként megjelent kötet több mint 200 oldalon, 270 színes fotó és 7 térkép segítségével mutatja be az egykori Eszterháza és az Esterházyak kincstárának is tartott Fraknó vára közötti területet, az itteni nevezetességeket.
Az útikönyv sorra veszi a Fertő tó környékén lévő településeket és a látnivalókat. Külön fejezet kalauzolja az olvasót - és az utazót - Sopron, Kismarton (Eisenstadt) és Nagymarton (Mattersburg) városában és környékén.
A könyv részletesen foglalkozik a visszatérő kulturális rendezvényekkel, és tippeket kapnak a családok, a túrázni, kerékpározni, horgászni szerető utazók is az itt töltött napok tartalmasabbá tételéhez.
ISBN
9 789 639 490 772

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!