Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekNémetország autós atlasz - f&b

Németország autós atlasz - f&b
  • Németország autós atlasz - f&b

Termék internetes ára
10 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
400 g/db
Rövid leírás a termékről
autóatlasz
1: 200 000
kiadva: 2022
A termék tulajdonságai
A Road Atlas Germany 1: 200 000 ideális társ mindenkinek, aki Németországban vezet, és nem csak a törzsutakat akarja használni. Nem csak tervezéshez ideális, de az utazás során nélkülözhetetlen kalauznak is bizonyul.
A részletes térképképpel és a pontos léptékkel nemcsak az autópályák és autópályák fedezhetők fel, amelyek gyors utazást tesznek lehetővé A -ból B -be, hanem olyan hátsó utak és útvonalak is, amelyek általában nem láthatók az áttekintő térképeken. A festői útvonalak színesen vannak kiemelve. Az „Álomutak” fejezetben Németország 50 legszebb útvonalát ismertetjük 20 oldalon.

Ez az 50 tematikus és üdülési útvonal Németország -szerte az Észak- és a Balti -tenger partjaitól az Alpokig terjed, és különböző tematikus célpontjaikkal tükrözik az ország sokszínűségét.
„Lépjen ki a mindennapi zűrzavarból, lassítson és élvezze a tájat” - ez a mottó, amellyel Németország legszebb oldalait messze az autópályától lehet felfedezni. A számos festői látványosság mellett különösen a gazdag kulturális örökség hagy maradandó nyomot.

Információk a német útszatlaszról

Németország 1: 200 000
Alpesi ív 1: 500 000
Európa 1: 3,5 millió
Rejtett spirálkötés
50 tematikus és üdülési útvonal
Kemping és parkolóhelyek
Érdemes megnézni a városokat festői városképben
Csökkentett index (a teljes index elérhető online)
A térképen a turizmus szempontjából releváns helyek is megtalálhatók, beleértve az állatkerteket, nézőpontokat, múzeumokat, természeti és nemzeti parkokat. Minden kemping és parkolóhely is megjelenik az atlaszban, hogy a lakóautóval vagy lakókocsival való utazás könnyen megtervezhető legyen.

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!