Internetes ár: 0 Ft

Termékajánló

Hírlevél

TOP termékek

Szavazás

Önnek elég áttekinthető-e áruházunk kínálata?
Igen, könnyen eligazodom.
Csak a keresőt használom.
Nehezen találom meg a kapcsolódó termékeket.

Termék részletekA Meteorák és a Halkidiki (Észak-Görögország) útikönyv - VilágVándor

A Meteorák és a Halkidiki (Észak-Görögország) útikönyv - VilágVándor

-33%
Termék internetes ára
4 490 Ft
Akció: 2 990 Ft
Kezdete: 2023.01.30   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
200 g/db
Rövid leírás a termékről

útikönyv

kiadva: 2019
112 oldal
méret: 110 x 160 mm

VILÁGVÁNDOR KÖNYVCSERE-AKCIÓ
Régi, megunt vagy fel nem használt VilágVándor útikönyveket újonnan megjelent kötetekre lehet cserélni. Aki elviszi a régi könyvét a Média Nova Könyvesboltba (1133 Budapest, Váci út 100.), annak 50% értékben beszámítják a korábbi utazásból megmaradt VilágVándor könyvet a vásárlásnál. Így 4490 Ft helyett mindössze 2245 Ft-ért juthat hozzá bárki a sorozat bármely kötetéhez. Az eddig 19 megjelent könyvből és az ezt követően megjelenőkből szabadon lehet választani.

A termék tulajdonságai
VilágVándor sorozatunkkal Európa egy-egy városába, kistérségébe kalauzoljuk az utazót. Törekvésünk szerint ezek az életszerű, változatos, könnyed és korszerű, funkcionális útikönyvek a mai turizmus igényeit hivatottak kielégíteni. Az egyes témáknál megjelenített QR-kódok segítségével az adott hellyel kapcsolatban mindig naprakész információkhoz jutnak a használói.

Legújabb kis kötetünkben a nyugati parttól a keletiig, a Jón-tengertől az Égei-tengerig teljes szélességében átszeljük Görögországot. Elidőzünk a térség legnagyobb városában, a pezsgő Szalonikiben. Igumenitsza napsütötte tengerpartjáról a Pindosz-hegység bércei közt találjuk magunkat, azután magányos szerzetes módjára elmélkedhetünk a Meteora szikláin fészkelő kolostorokban, majd műemlékekben gazdag, az ősi történelem kincseit múzeumokban őrző városok sorát látogatjuk végig.
Az útvonalak megtervezését térképek is segítik.

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!